معاون مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف گفت: دغدغههای کشاورزان و گلخانهداران این استان در خصوص صادرات، بستهبندی، بازاریابی در رویداد ملی «تا ثریا» دیده شده و بنا است، رفع شود.
در ایران فرآوردههای شیری بیشتر در سفره صبحانه دیده میشود اما بعد از ورود بچهها به مدرسه سفرههای خانوادگی صبح معمولا فقط روزهای تعطیل پهن میشود و دانشآموزانِ در سن رشد، از خوردن مواد مغذی هنگام صبح محروم میشوند....
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص دیدگاه مردم نسبت به طب سنتی اذعان داشت: هنوز چهره دانشگاهی طب سنتی در جامعه ما شناخته شده نیست، حتی برخی عطارها را معادل متخصصین طب سنتی ایران می دانند.